Order Alert voor WooCommerce

Als er in je webshop een bestelling is geplaatst krijg je hiervan een e-mail. Soms is dat niet handig, of komt de e-mail in de spam terecht.

Voor iOS en Android is er ook een app waarmee je een push bericht krijgt. We kunnen dit voor je instellen zodat je op de hoogte blijft van alle bestellingen in de shop.

Instellen

Wij kunnen een key voor je aanmaken deze delen wij met je in de vorm van een QR Code. Na het installeren van de app kun je deze code scannen en vul je je e-mailadres en website url in. Dat is alles!

Gebruik

De app is simpel in gebruik. Je kunt een periode kiezen waarvan je de bestellingen wilt inzien. Je wijzigt dit door op het kalender icon te klikken. Je kunt een bestelling aanklikken om de details in te zien.

Daarnaast kan je notificaties uitstellen, bijvoorbeeld als je weekend hebt. Je krijgt de meldingen dan bijvoorbeeld 24 uur later binnen. Ook kan je instellen dat je bijvoorbeeld na werktijd geen notificaties meer krijgt.