Feedback geven met InVision

Om onze concept- en designfase te stroomlijnen werken we met InVision. We uploaden onze wireframes en designs naar deze online omgeving zodat deze digitaal te bekijken zijn. Hieronder leggen we beknopt de belangrijkste functies uit.

Toegang krijgen tot het prototype

1. Je ontvangt via e-mail een uitnodiging van InVision om toegang te krijgen tot het prototype.
  2. Klik op de knop Accept invite
  3. Je wordt naar een webpagina toegestuurd van InVision. Klik hier op de knop Sign up
  4. Vul je naam in en kies een wachtwoord en druk op de knop Sign up for free
  5. De stap wie je bent kun je overslaan. Vervolgens krijg je toegang tot je persoonlijke invision account. Meestal staan hier één of meerdere prototypes die je kunt bekijken.

Hoe geef ik commentaar in InVision?

De belangrijkste functionaliteit in InVision is het geven van commentaar. De commentaar modes kun je op 2 manieren activeren:

• Door de letter  C op het toestenbord in te drukken
  • Door op het praatwolk icon te klikken (midden onderaan van het scherm)

Nu kun je op iedere plek op het scherm commentaar plaatsen door met de muis op de gewenste plek te klikken. Om de comment modes af te sluiten druk je op de letter P of je drukt op het oog icon in de balk onderaan het venster.

Meer weten over commentaar geven in InVision?
Ga naar support.invision.com