Two Factor Authentication aanzetten

Hoe kun je Two Way Authentication gebruiken voor je WordPress website?

1. Ga naar het admin gedeelte van de website.
  2. Ga naar je persoonlijke profiel pagina door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken.
  3. Scroll naar beneden tot je bij Two-Factor options uitkomt.
  4. Ga naar het item Time Based One-Time Password (TOTP) en vink hier Ingeschakeld aan. Selecteer ook meteen Primair.
  5. Sla de code of de QR-code op in je Google Authenticator of password keeper.
  6. Vul de 6 cijfers die je terug krijgt in bij Authenticatiecode en klik op verzenden.
  7. Je 2FA is nu geactiveerd. De volgende keer als je inlogd wordt je naar de 6 cijferige code gevraagd.