Routebeschrijving Studio Brabo

Studio Brabo is gevestigd op de eerste verdieping van Gebouw88, centraal in de Tilburgse Spoorzone. Op de begane grond bevindt zich Station88,  Huis voor Ondernemerschap en Innovatie.

Spoorzone, Tilburg

Met de auto

Parkeren kan tegen betaling op Parking Spoorzone P2. Inrijden kan met een contactloos-betalen PINPAS, waarmee je ook weer uit kan rijden. Je kunt niet contant betalen.

Soms geeft de parkeerplaats aan dat deze vol is. Ook al zijn er dan zichtbaar nog plekken vrij, inrijden lukt dan niet meer. Je kunt de auto dan langs de Burgermeester Brokxlaan parkeren en betalen bij een betaalpaal of via de bekende parkeer apps.

Met de trein

We zitten op loopafstand van het Station Tilburg. Verlaat het station via de Noordzijde ("Burgermeester Brokxlaan"). Ga meteen rechtsaf en loop over het voetpad langs de LocHal. Ga bij restaurant RAW linksaf onder de overkapping. Op het binnenplein weer rechts en steek tussen de gebouwen door. Je ziet nu Gebouw88 aan de rechterkant.

Bij binnenkomst ga je met de trap of lift naar de eerste verdieping. Hier ga je door de deur die zich tegenover de lift bevind. Vervolgens loop je helemaal door naar de achterkant van het gebouw. Daar zitten we aan de kop. Aanbellen is tijdens kantooruren niet nodig.