Afbeeldingsbeheer op jouw website

Introductie

We hebben het gebruik van afbeelding voor je nieuwe website zo makkelijk mogelijk gemaakt. Toch is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden om tot een zo’n optimaal mogelijk resultaat te komen. Wij helpen je hierbij door:

• Automatisch meerdere versies van de afbeelding te generen na uploaden. Afhankelijk van de schermgrootte en internetsnelheid bepaalt de browser welke afbeelding ingeladen wordt.
  • Alle afbeeldingen worden naar een externe server te sturen. Hier worden de afbeeldingen volgens geavanceerde algoritmes gecomprimeerd. Dit scheelt soms wel 80% van de bestandsgrootte zonder zichtbaar kwaliteitsverlies.