Indelen in WP mappen

Naarmate je de website vult, groeit de mediabibliotheek met steeds meer afbeeldingen. Al snel kun je door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij een handige optie toegevoegd waarmee je alle foto’s netjes kunt ordenen! Nooit meer die ene afbeelding kwijt, want je kunt alles overzichtelijk in mappen per categorie plaatsen.

Hoe maak ik een map aan?

Klik op “Nieuwe map”

Geef de map een goede naam, bijvoorbeeld: header afbeeldingen

Nu staat de map aan de zijkant erbij

Je kan nu de afbeeldingen in de map verslepen!

Uploaden in een map

Je kunt ook de afbeeldingen direct in jouw map uploaden. Dit kan gemakkelijk en snel door op "map kiezen" te drukken tijdens het uploaden van de afbeeldingen. Kies de gewenste map en sleep vervolgens jouw bestanden in het uploadvenster.

Hoe maak ik een map?

Hoe maak ik een sub map aan? (nested)

Klik op de map waarin jij een sub map wilt maken. De actieve map krijgt de kleur blauw.

Druk vervolgens op de blauwe knop “Nieuwe map”

Er wordt direct een sub map aangemaakt, verander de naam en druk op “Opslaan”. De map is nu succesvol aangemaakt!

Afbeeldingen in een map plaatsen

Om structuur te krijgen in jouw mediatheek, is het van belang dat de afbeeldingen in mappen worden zet. Zo behoud jij het overzicht!

Hoe zet ik een afbeelding in de map?