Bestandsnaam hernoemen voor SEO

Een juiste naam voor een afbeelding op een website is cruciaal volgens Google, omdat het de SEO verbetert door de afbeelding beter vindbaar te maken. Het draagt ook bij aan de toegankelijkheid voor visueel gehandicapte gebruikers en verbetert de algehele gebruikerservaring. Het is belangrijk dat je de afbeeldingen al de juiste naam geeft voordat je ze exporteert. Dit is ook nuttig voor jou als gebruiker, omdat je de afbeeldingen zo makkelijker kunt herkennen en ordenen.

Een aantal voorbeelden

• Studio-Brabo-team.jpg
  • Studio-Brabo-productlijn.jpg
  • Studio-Brabo-kantoorruimte.jpg
  • Studio-Brabo-willem-de-rooij-portret.jpg